Metropolhistorisk konference

Tilmelding til konferencen skal ske senest torsdag d. 8. august 2019 på telefon: 38212146 eller mail Hebr02@frederiksberg.dk.

2019.01.12 | Emma Barnhøj Jeppesen

Date Thu 22 Aug
Time 10:00 16:00
Location Udvalgsværelse 1, på Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Nordøstsjælland har gennem historien udviklet sig til en af landets mest integrerede regioner. Der foreligger en ganske betydelig historisk litteratur om Nordøstsjællands og Skånes enkelte byer, landdistrikter og senere stationsbyer og forstæder, men kun få bidrag har belyst hovedstadsområdets udvikling som en interagerende region og dets samspil med Skåne.

For at sætte fokus på dette uopdyrkede forskningsområde har organisationen Hovedstadsområdets Kulturhistoriske Arkiver (HOKA), Frederiksberg Stadsarkiv og Dansk Center for Byhistorie taget initiativ til en metropolhistorisk konference i København.

Mere information her.